Sinop Sel - Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı - Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Sinop Sel - Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı - Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Karadeniz de tarihi bir köy. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu.

Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Sinop'ta sel: Mahsur kalanlar helikopterlerle kurtarılıyor
Sinop'ta sel: Mahsur kalanlar helikopterlerle kurtarılıyor from ns2.ilkha.com
Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Karadeniz de tarihi bir köy. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu.

Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti.

Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı.

İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Karadeniz de tarihi bir köy. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi.

Sinop'ta Sel Nedeniyle Köprüler Yıkıldı - Son Dakika
Sinop'ta Sel Nedeniyle Köprüler Yıkıldı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde.

Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi.

Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Sinop'ta bir evin sel ve heyelan nedeniyle yıkılma anı ...
Sinop'ta bir evin sel ve heyelan nedeniyle yıkılma anı ... from foto.haberler.com
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sel olan bölgelerden birisi de sinop oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde.

Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sel olan bölgelerden birisi de sinop oldu. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook